Det går bra nu

Jo, det gör faktiskt det. Man behöver stanna upp ibland. Titta. Lyssna. Finnas. Känna att man lever. Man måste få känna just det, Det går bra nu. Känn att du lever ! Känn att du är älskad. Känn att livet leker. När du mår bra, tillåt dig att göra det. När du mår lite halvkasst, försök se de bra sakerna i dagen och lägg dom på minnet. När du mår skit, stanna upp. Funder på varför. Kan du göra något åt det ? Varför blev det så ? Hur kommer det sig att dagen idag inte är lika ljus som dagen igår ? Stanna upp och tänk efter. Visst finns det något bra med den här dagen ! Känn... Det går bra nu !

Kram
//EyMy <3


Inget internet

Har fått något skit i internet hos mamma. Detta gör att jag inte har kunnat och inte kommer att kunna komma in på internet på ett par dagar. Onsdag nästa vecka drar jag till Kristinehamn igen :D <3 Då har jag internet på bussen. Så då kommer det nog en liten uppdatering !

Ha en bra fortsättning ! Haft en bra jul ?

Kramar
//EyMy <3


Sista dagen i skolan

Nu har vi jullov ! Så skönt ! Dom var otroligt bra i kyrkan idag. Jag älskade det. Men tycker frotfarande att det var bättre förra året. När Rebecca och Alexander sjöng "All I want for christmas". Det var något av det bästa jag någonsin hört. Ah, förutom Grease då ;)

Nu ska jag försöka vara lite social med Bex.

Förresten, kan ni ge lite tips på fina ballader ? Ska lära mig och sen skicka ut en skiva. JAG SKA !

Kram
//EyMy <3


Redigerat av Bex

SingStar, julhandel & Pulkaåkning

Hade en riktigt skön  kväll i fredags hos Bex. Fick underbart god mat. Kycklingpaj och någon pannacotta till efterrätt. Riktigt mums var det ! Haha, många skratt genom historier om våra olika "misstolkningar" ;) Sen öppnade hon presenter. Massa flum ;) Hamnade till sist på övervåningen med SingStar. Skoj skoj ! Vid halv tio skulle jag åka hem. 10 minusgrader ute, underbart ! Jösses vad varmt det måste varit inne egentligen...

Igår var jag nästan hela dagen i Skövde och julhandlade. Handlade för mer än jag någonsin har gjort innan. Men så hade jag ju mer att handla för den här gången. Kändes skönt. Man kunde köpa det man ville med gott samvete.
1!
När vi kom hem bytte vi om och stack in till Stenstorp och åkte pulka i mörkret. Skoj ! Första gången jag åkte pulka den här vintern :D Otroligt roligt var det i alla fall :) Man såg ju inte så mycket. Såg lite svarta fläckar som rörde sig längre ner i backen.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ska ner till farmor och farfar idag och fira jul för första gången i år !

Kram på er !
//EyMy <3


Party party

Snart dags att gratta Bex! Hom fyller ju då på annandagen så glöm inte att skriva grattis till henne ! <3 Hemma hos Linda med KnaZ <3 Så vi håller på att göra oss i ordning. Sen drar vi till Bex. Äter lite och så. Massa skoj hoppas vi på ! Kommer en rapport imon !

Kram
//EyMy <3

Linda och KnaZ hälsar !

Bex tycker om att dansa ^^

Hehe, vi skulle dansa på idrotten. Bex hade precis fått naglarna fixade. Hennes kommentar när vi gick in genom dörre: Men man kan väl få dansa utan kläder ? Hahaha, hon är bra !


Bex <3

KnaZ ? Jag har mätt nu

Mina nya stövlar. Trodde inte dom var så höga. Eller jo, dom känns höga men dom ser inte sååå höga ut... Nu har jag i alla fall mätt klacken. 10 CENTIMETER ! Känns grymt ;)
Underbara kommentar - Bilduppdatering

Läraren: Vet ni något om kroppen ?
KnaZ: Ja, den där har något uppkört i röven..


Och så lite bilder från mig och andra ^^

KaKaOO och Malin ;)Linda blev lite "omstylad" i bamba ;)

  
EyMy och KnaZ i väntan på KnaZ buss. KnaZ målar i snön <3
Våran matsal är bra... KnaZ tycker inte om skolans "lyx"....

KnaZ gör reklam !

Kika in :D Det bästa från EyMy ! Kärlek på det ! <3 Jag älskar dej KnaZ ^^ <3

Kramar
//EyMy <3


Löpträning - Cykelträning

Igår när jag var med Bex i Skövde var det mest springning hela dagen. Först skynda till tåget i Falköping. Sen skynda till en buss mot Ryd. Sen skynda till skokanonen. Sen påväg ut så välte jag en lykta, DON'T LAUGH ! Och så glömde jag mina vantar. Haha :P EyMy är smartast ! Sen skynda tillbaka. Med en buss till Resecentrum. Sen kuta från bussen genom resecentrum (aaalla kolla) och uppför och nerför rulltrappan. Haha :P Sen på tåget (*yay* vi hann !) Sen kuta från tåget i Falköping till bussen mot Åsarp. 2 minuter ! Vi är proffsiga ;) Förresten, jag hade blankslitna klackar så höll på att falla på näsan ett antal gånger, haha !

Idag var jag med Bex en stund igen eftersom att vi slutade typ två timmar innan min buss gick. Så när vi kom hem till henne så bytte hon om för hon hade fått för sig att hon skulle springa. Sen lånade jag hennes cykel och så cyklade jag medans hon sprang ! Haha, jag klarade det faktiskt trots att det var halt. Körde till skolan för att hon skulle lämna ett papper till våran lärare. Sen till Expert för vi skulle kolla om mitt kort hade kommit som jag hade framkallat...Det hade det inte. På väg dit skulle vi gå nerför en backe...det gick inte bra ;) Kanade nerför hela backen, gränsle över cykeln, hahaha. Så Bex fick hålla i mig för att jag inte skulle ramla för jag hade ingen som helst chans att stanna x)

Sen sprang/cyklade vi hem till henne igen och drack varm choklad <3 Och så följde hon mig till bussen ! Japp, roligt har vi ;)

Hoppas ni haft en rolig dag...??

Kramar
//EyMy <3

Ps. KnaZ BLI FRISK !!! EyMy klarar sig inte annars !! <3


Upptäckte internet ^^

Sitter i c-huset i skolan. Har samhällskunskap. Upptäckte att jag hade trådlöst nätverk här. Det har vi inte haft innan vad jag vet. Hehe, det är grymt bra ju !

Nu ska jag försöka koncentrera mig lite på vad människan där framme säger. ;)

Kram
//EyMy <3

8 dagar till julafton !


Snart jul !

Bara 9 dagar kvar till julafton ! 10 till juldagen ! 16 till nyårsafton ! Hela livet består av nedräkning. Man räknar till roligt. Till tråkigt. Till viktigt. Till oviktigt. Räknar saker. Ord. Steg. Varför ? Är det något behov ? Behov som man har som människa.

Hmm... Räkning. Sen är det så många som är underkända i matematik. Så många som blir underkända hela tiden. Varför ? Man räknar ju allting...

//EyMy <3


KaKaOO Fotograf: KnaZ

Känn dig älskad !

"Jag fanns här för dig från första början
Redan innan du var född hade jag en plan för dig
Du är inget misstag
Mina händer fick solen att gå upp, kontrollerar tidvattnet
Och jag formade dig
Det jag gör är gott

Tänk tillbaka
Det har funnits tillfällen då du har hört min röst
Sett vad jag har gjort
Jag har varit där hela tiden
Tro det eller ej, men jag vet hur du känner
Frågorna du bär i ditt hjärta
Osäkerheten
Visst har du misslyckats
Gjort dåliga val
Men du har gjort en del lysande saker också
Och tänk...
Jag älskar dig fortfarande

Jag älskar dig
Jag bryr mig inte om vad du har gjort
Vart du kommer ifrån
Hur du ser ut
Jag älskar dig
Lyssna till min röst
Låt det sjunka in
Jag älskar dig, bara för att jag gör det
Det är sådan jag är
Oavsett vad du gör eller hur mycket du försöker
Så skulle jag aldrig kunna älska dig mer än jag gör just nu

Om du skulle kunna räkna hur många gånger om dagen jag tänker på dig
Så skulle det vara fler än stjärnorna, fler än sandkornen på stranden
Tänk på det
Om jag, alltings skapare, älskar dig så mycket så måste du vara väldigt värdefull

Allt jag ber om är din kärlek
Du ska se, att om du verkligen älskar mig med hela ditt hjärta
Så skall allting annat falla på plats

Och när morgondagen kommer
Och dagen efter
Och dagen efter det...
I all evighet
Kommer jag fortfarande att vara här, precis som jag är just nu, och älska dig
Jag älskar dig!


FOTOGRAF: KnaZ <3

Flum :D

Sitter med bästa KnaZ i f-husets cafeteria nu :D saknat massa ju ! <3 Träffat massa kul folk idag med ju. Massa skoj att flumma ett tag. Massa flum i bamba. (KnaZ har lärt mig :D ) Fatta vad man har saknat det ! Men kommer inte riktigt ihåg vad det var vi pratade om x)

Idag började vi massagekursen i skolan med ! EyMy och KnaZ kommer äga alla ;)

Läraren: Så nu hoppas jag ni vet lite vad som händer framåt i tiden.
EyMy: Jaa, vi vet. Jullov !!

Ha det fint och flummigt (Det förlänger livet !)
//EyMy <3


Dagens planering

vad är den hos er ? <3

Kram
//EyMy


Ska göra dom sista julkorten idag :D

Ännu en grym kommentar från Syster !

Haha, hon är underhållande ! Undrar vart hon fått sin humor ifrån ?? :P (Svar: "Från toaletten...")

*har på Umbrella (Rihanna)*
Syster: 'fuck, fuck, fuck *(liiite smått arg på vad hon håller på med...)* under my umbrella..
Jag: 'jaha är det sånt du gör under dina paraplyn.'
hahahahaha xD

Flum flum igår

Först var jag med Linda efter att jag hoppade av luciatåget av olika anledningar... Så var med Linda :D <3 Och så tyckte ju EyMy att bästa KnaZ skulle komma ! <3 Men det gick inte för hon gjorde sista dagen på apu:n. Grattis tjejen ! <3 Sen stack jag till Kinnarp eftersom en av kamratstödjarna fyllde 20 ! Grattis Grattis till henne ! Jag och några andra av töserna gav henne ett halsband...som jag hade gjort ;) Det var massa flum ! Och mycket mycket folk. Grymt varmt. Undrar hur mycket folk som egentligen får vara i en liten tvåa. Jaja, det började ju inte brinna ;)

Men här kommer lite bilder nu :D
Kramar till er
//EyMy <3


Söta tomtar på jobbet <3


Falköpings Tidning (FT)


Ledig imorgon :D

körövning i skolan  och sen saxofonlektion. Kommer nog uppdatera bättre imorgon. Nu är EyMy trött... Orkar inte riktigt, förlåt :S <3 Men ha en skön natt :) (MISSTOLKA INTE)

Kramar
//EyMy <3

Den rätta för mig ?

Har funderat på en massa saker idag. Kärlek är nog inte lögn i alla fall. Men felet är att man inte ofta ser den äkta kärleken. Hon kanske var den rätta för dig ? Bara att du inte var den rätta för henne... Kärlek är sanning. Kärlek är fint. Men kärlek sårar. Kärlek finns alltid men bara inte alltid på det sättet man önskar. Kärlek i form av vänskap som man kanske egentligen ville ha till mer.

Men hat ? Ja, en person som man inte älskar eller har älskat orkar man inte hata. Det tar alldeles för mycket energi att hata. Så vad är det som gör att man hatar någon ? Ja, det är ju olika från situation till situation och dessutom beror det ju på hur man fungerar tillsammans. Men det börjar alltid med kärlek. Allting börjar med kärlek. Livet börjar med kärlek. Kärleken från sin mamma. Kanske vill mamma inte ha en. Nej men då är det någon annan som tar hand om en. Man tas upp, tas om hand. Det finns fortfarande kärlek.

Så jag erkänner att jag hade fel... Kärlek finns. Kärleken i sig är alltid bra, men den kan ge både kärlek och sorg. Den kan ge skratt. Gråt. Den kan skapa goda känslor. Onda känslor. Det kan hända så mycket. Det kommer hända mycket. Det hör livet till !

Men...Everything will always start with love <3


Det här var också kärlek på högsta nivå !
Gymnasiets konsert: Music Was My First LoveTvå veckor kvar till jullovet !

Två veckor kvar till jullovet - Två veckor kvar till jul ! :D *wiie* EyMy massa lycklig ! En vecka kvar av praktiken. Känns både bra och dåligt... Tre veckor till mellandagsrea. Fyra veckor till nyår. Fyra veckor till Kristinehamn. Massa skoj framöver ! <3

Sitter hemma hos Linda nu ! <3 Sen ska jag jobba. Kväll. Dom ska ha grötfest/julfest/lilla julafton/någonting...

Hej hopp, ha en fin dag !
Kram
//EyMy <3


Klockren ren

KLOCKREN

Haha, kan inte annat än skratta ;)

Ha det fint, hörs imorgon :)
//EyMy <3


Livets mening

Från Egoinas mamma:

Vad är meningen med livet, enligt dig?
Jag vänder på det, jag tycker inte det är EN mening med livet, jag tror på att fylla livet med meningar i stället. Livets mening är ett pussel där bitarna hela tiden måste uppdateras på ena eller andra sättet för att skapa en meningsfull helhet.


Hmm.. Det var ett RIKTIGT bra svar måste jag säga ! :DLetar ny klänning

Hmm.. Hittade inte den blå underbara saken i Skövde. Så nu letar jag ny nyårsklänning :) Något tips ?

Kram
//EyMy <3

Pepparkaksbak

Idag har vi bakat pepparkakor med alla kusiner. Jag och Syster och så pappas sambos två barns kusiner :P Jösses,vad invecklat det där lät... Men grymt roligt var det ! Kan dessutom skjuta in att vårat kök inte är precis stort. Vi stod där inne och trängdes...12 pers...det var varmt... Men kom ju levande ut därifrån ;)

Stora kramar till er
//EyMy <3


Softade hemma idag..

Japp, har haft en lugn dag med en del strulande på datorn. Fixat in lite mer musik :D

Natti natt
//EyMy <3

Man är som snålast då man inte längre kan bjuda på sig själv...


(dåligt ljus pga. ej uppvärmd lågenergilampa :( )

Röd tröja - London
Svart t-shirt (under) - Ållebergsgymnasiet ^^
Svart skärp - KappAhl (typ tre fyra år sen...)
Kort jeanskjol - Kommer inte ihåg x)
Svarta leggings - KappAhl

Jag varnar er..

EyMy sitter och mixtrar med sina kodmallar.. Detta kan göra att det i vissa stunder ser lite märkligt ut under en tid idag. Om det inte ser riktigt bra ut så kom tillbaka om en stund :) Ser det fortfarande konstigt ut lämna gärna då ett spår om att det inte är som det ska !

Tack på förhand <3

//EyMy <3

Sorry, sorry, sorry !

Men jag har jobbat och haft allmänt fullt upp sen sist ! Idag är jag ledig :) Så tänkte bjussa på lite bilder och sen kommer det nog en dagsuppdatering av den här dagen...som för tillfället känns helt värdelös.. Men sådana dagar ska man ju också ha :P

Stora kramar till er alla underbara !
//EyMy <3


Hahaha xD B2 <3


Skara Domkyrka <3 Bara för att EyMy älskar den för att den är grymt mäktig <3


B2 tycker också om domkyrkan ^^


EyMy i Skara (I feel kind of black...)


Kissekatt tycker att Bex ska vara tyst en stund ;P <3


Var i Skövde i onsdags med B2 och Rödtott ;)


Skövde <3


B2: Hallå ? Ska den inte sitta lite mer åt höger ?? xD


Fick detta sms:
Julen närmar sig med hastiga steg och DU var den långsamma av oss två att skicka julhälsning så nu är du skyldig mig:
* 6 julöl
* 1 julkalender
* 1 korg fylld med julgottis
* 1 julnisse
* 1 julgran
* Några julsånger
* 2 kramar
* 1 påskägg (julen varar ju till påsk)
* 1 flak påsköl
* 400kr
* 1 krogrunda där du betalar allt
Ja, det var nog det hela. Just det, glöm att du får skicka tillbaka denna till mig, jag hann ju före dig! Hihi, god jul på dig <3

Ja, varsegod här får du granen ;)

Syster är skoj !

Haha, Systers smarta kommentar igår. Hon gick runt och frågade alla hemma om dom skulle duscha på morgonen. När alla till slut har sagt "nej, det ska jag inte" så utbrister Syster "Jaa ! Då får jag ha duschen för mig själv !" Shiet, va jag garva åt henne ! Kunde ju inte stå på benen xD

Förresten, lägger ut lite bilder någon dag :)

Ha en bra dag !
Kram
//EyMy <3

RSS 2.0