VinterkylaKylan slår emot mitt ansikte. Ett vitt moln från munnen. Fuktig luft. Jag drar upp axlarna. Känner den mjuka halsduken gå över mina kalla och torra läppar. Mina ögon rör sig över miljön. Ser hur allt täcks av vita kristaller. Som små, små stjärnor som sitter längst ut på alla löv. Jag ler bakom den svarta halsduken. Känner hur lyckan sprider sig i kroppen. Händerna klädda med randiga fingervantar är djupt nedtryckta i fickorna.

Skärpet på kappan är spänt över höfterna. Svart, svart, svart. Mitt i allt det vita, gnistrande. Jag gillar vintern. Hur kylan biter i varje del av synlig hud. Att känna hur fingrarna blir stelare och stelare när man skriver. Att känna att man borde ta på sig vantarna igen. Men jag vet. Värmen kommer ju tillbaka. Bara lite till. Några meningar till.
Kramar
//EyMy <3

Maskerad

Hm, frågorna är.. Var ? När ? Hur ? Men det ordnar sig. Tankarna snurrar runt, runt. Det kommer bli bra. Jag känner det på mig. Det kommer bli bra.

Uddevalla

Västkusten. Fem månader. Och lite till. Så mycket minnen. Så mycket kärlek. Så mycket glädje och lycka. Svåra bitar, visst, men alltid lycklig.

Så många fina människor. Människor jag vill ha i mitt liv för alltid. Genom en enda underbar person fick jag äran av att bli omtyckt av så många andra fina människor.

Kärleken som finns med i bilden hela tiden. Så fin. Så omtänksam. Så olika från person till person. Men ja, det är en kärlek till alla de där människorna, på olika sätt.

Jag tackar Gud för att Han lyssnade på mig och gav mig en ny chans..

Kramar
//EyMy <3

Snabba händer


Är det konstigt att jag saknar det håret ?

Händerna rör sig fort. Svart.. Lagom mycket så klart. Ser hur utseendet ändras mer och mer. Snabba händer. Rör sig över ansiktet. Som om de lever sitt eget liv. Det är inte jag längre som bestämmer över dem. De skapar dagens look. Jag tänker inte. Jag gör inte det just nu. Det blir bättre om jag inte tänker. Tiden. Så värdefull. En snabb titt på klockan. Jo men jag har tiden på min sida. Det är ingen fara. Jag hinner..

Kramar
//EyMy <3

SmyckestillverkningEn hobby. Något glädjande. Något som gör mig glad och får mig att fokusera på något för en stund. Att bara sitta där och göra precis som det faller sig in. Ett fult ord slipper ut ur munnen ibland men när det är färdigt så är leendet så mycket bredare. Något jag tycker otroligt mycket om. Idéer som ploppar upp när man minst anar det. Att ta inspiration ifrån andra. Jag tycker så mycket om det..

http://beccasproduction.blogg.se


Glädjen springer

Det är som om hela kroppen vill skratta. Som om det inte räcker med munnen. Så dålig början men en bra fortsättning. Hur? Vet inte.. Det bara vände. Så underbart. Så glad. Så lycklig.. <3Ny header...

...igen. Även lite förändringar i mått och linjer osv.

Ha en bra dag!
//EyMy <3

TrötthetTröttheten ligger som tyngder på mina axlar. Jag sov hela natten. Men ändå.. Så trött. Så tung. Så ont i huvudet. Som om någon bankar mig i huvudet med en hammare. Jag vill ha tillbaka igår..

En lång dag. En dag jag kan göra något bra av. Jag måste bara orka.. Hur gör man det? Hur skaffar man sig mer energi? Hur klarar man av att ta vara på dagen när det är så mörkt. Så kallt. Så ensamt.

Jag behöver delad värme. Jag behöver en kram. Jag behöver någon att hålla om. Någon speciell person att älska. Jag har det.. Jag är lycklig! Men just nu är jag ensam..

Varm choklad

Kärlek. Värme. Glädje. Som varm choklad. Rinner ut i hela kroppen. Sprider sig.

Jag lutar huvudet över muggen. Inte för långt bort. Inte för nära. Ångan värmer mitt ansikte utan att bränna. Jag blundar en stund. Känner hur ångan svalnar mot mitt ansikte och bildar fukt. Fukt som små, små vattendropper på mina ögonlocken. På mina kinder. I pannan. Tar en klunk. Känner hur det bränner i munnen när jag smakar på chokladen. Låter alla smaker komma fram.

Så lite av varje. Alldeles lagom. Rätt smaker. Rätt kombination. Kakao och socker som blandas med ovispad grädde på precis rätt sätt. Varmt vatten, så varmt att det precis slutat koka. En liten, liten nypa chilli. En klick vispad grädde. Helt rätt. Som det ska vara. Enkelt. Men ändå så viktigt med exakt precision..

Kramar
//EyMy <3

Byte av namn på projektetDet körde ihop sig lite mellan oss på projektarbetet, i gruppen Vårt Stora Projekt. Så vi har nu delat gruppen. Jag och Jennie jobbar fortfarande med insamlingen av pengar till Min Stora Dag. Det nya namnet är Vår Stora Insamling. Kika in !

Kramar
//EyMy <3


Arbete i MovieMaker

Gjorde en bildberättelse i MovieMaker på webbdesignen. Enjoy !


Lite annorlunda detaljer

Funderar på att försöka mig på en del nya detaljer. Tack vare webbdesignen. Men vi får se vad som händer..

Kramar
//EyMy <3

Utan digDu ser igenom, Du ser förbi
Allting jag skapat och försökt bli
Mitt liv är en öppen bok i Din hand
Ändå måste jag komma, ändå måste jag fram
Du väckte min längtan, Du sa mitt namn
Jag blir aldrig densamme och ett är nu sant

Utan Dig blir hösten för alltid kvar
Utan Dig blir frågorna aldrig svar
Utan Dig är livet ett iskallt hav
Utan Dig, utan Dig
Du är liv pulserande inom mig
Varje andetag beror på Dig
Du är vårvinden som omger mig
Mitt liv är ingenting utan Dig


Min outfit igår

Min outfit igår :) inlägget skulle kommit då...


Jeans: Gina Tricot 199,-
Linne: Ge-Kås 39,90
Kofta: Ge-Kås 89,90

 
Klocka: Ur & Penn, Uddevalla 298,-

KnaZ <3

Jag kommer inte på något att skriva..

KnaZ: "Du kan ju alltid skriva om mig"

KnaZ är bäst och massa coolt underbar, thihi :)


Minne:
Vi hade haft friluftsdag och skulle till skolan. Vi gick och gick och gick och gick men kom aldrig fram till skoldörren.. Mycket märkligt.. Inte vårat fel ju ;)


Vårt Stora Projekt


Kolla in bloggen ! Min, KnaZ och Bex projekt-blogg.

Vi ska först och främst samla in pengar till stiftelsen Min Stora Dag. Kika in för mer information.

Kramar
//EyMy <3

RSS 2.0