Angående magsjuka

På en blogg jag läste för ett tag sen så tog tjejen där upp vad man skulle göra för att undvika att få influensa. Det var så att hon tog upp de tre absolut vanligaste tipsen för att undvika det. Men hennes problem var att hon ville bli magsjuk.

"1. Tvätta händerna ordentligt.
2. Försök undvika offentliga miljöer.
3. Inte kyssa någon som har spytt."

Hon började fundera på hur hon skulle övertala sin pojkvän att hon måste få leta rätt på någon som var magsjuk och få kyssa personen i fråga. Det här tycker jag verkar lite smått sinnessjukt. Magsjuka är ju trots allt något av det värsta som finns enligt mig om man inte räknar dödliga sjukdomar.

Ett knep mamma brukar använda för att undvika magsjuka är att svälja ett par svartpepparkorn om dagen. Hon arbetar på en förskola med småbarn så där sprids det lätt. Sprita händerna är också väldigt bra...

R&S Smycken - Silver and Pearls

Nu så verkar smyckesföretaget äntligen vara på väg att komma på fötter. Min pojkvän och jag har nu slagit ihop både huvuden och händer för att få det hela att komma igång. Han har suttit och knåpat ihop en hemsida (rs-smycken.se) och jag har börjat snurra runt nya idéer för att kunna göra nya och fina smycken. Ett modernt utseende men ett sortiment där det ska kunna finnas något för alla. Design är vår livsstil.

Vi har också tänkt börja arbeta med silverlera. Det är inte något som har kommit igång än men det är på god väg. Har börjat spåna lite på hur man kan och ska göra. Det är bara lite verktyg och lite material som fattas nu men sen blir det nog fart på maskineriet här hemma..


Bio

Webbdesign nu. Ikväll blir det bio med älsklingen <3 Narnia den tredje Adolf ;) haha.. tidigare filmer har ju varit bra så klart man måste se den :)

Kram på er
//EyMy <3

RSS 2.0