Cruising :D

Inte tänkt att det skulle bli cruising men det blev så ändå.. Jim är snäll och lånar ut sin dator ;) Ska antagligen ner till stan sen. Och Patrick och Hampa hälsar ;)

Saknar min älskling med <3

Kramar
// GaMLE ÄäääääjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjMyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy (Hampas stavning ;) )


Drömmar


Kreta <3

Vaknar upp. Känner pulsen slå sjukt snabbt. Ögonen far över väggarna på jakt efter drömmarna som försvann. Som om de glider mig ur händerna. Lakanen klibbar mot kroppen men kan inte bli kvitt tankarna på att det var drömmar som kommer tillbaka igen. Drömmer som kommer på nätterna men som glider bort så fort jag öppnar ögonen.


Sömnen stördes igen. Vaknar flera gånger per natt. Hur ska jag kunna va pigg när jag inte kan sova ? Tar ett djupt andetag, vänder på mig och somnar om igen. Så svårt kan det inte vara. Tankarna glider undan och drömmarna tar över igen. Vaknar av klockan på morgonen insnodd i underlakanet. Kommer inte loss. Försöker nå mobilen för att stänga av alarmet men armen har somnat. Försöker vrida på mig för att nå med andra armen men jag sitter fast i lakanet. Bara inte syster vaknar så kan det vänta en stund..

Slänger benen över kanten och reser mig upp så att lakanet faller till golvet. Försöker få liv i armen igen och stänger av alarmet där volymen bara stegras mer och mer. En ny dag. Nya chanser. Nya möjligheter. Nya chanser att sova på bussen..

Kramar
//EyMy <3

En tung trötthet


Jag och Syster på Kreta <3

Känner hur ögonlocken blir tyngre ju högre vibrationerna blir. Kroppen säger åt mig att släppa efter. Att låta sömnen ta över för en stund. Men jag vågar inte. Rädd för att missa. Till slut vinner de i alla fall. Jag var svag. Jag förlorade igen..


Jag rycker till när jag vaknar av en röst. Han vill iväg. Nacken värker. Sömnen hänger fortfarande i kroppen. Den vill inte släppa taget än. Jag hoppar av och går genom dörr efter dörr. Men går som i ett tomrum. Registrerar inte människorna runt omkring mig. Inte skyltar. Inte intryck. Allt går med automatik. Som om jag går i sömnen. Sträcker på mig. Drar armarna både bakåt och framåt men blir inte av med tröttheten i musklerna.

Åker fram och tillbaka och hit och dit. Utan att komma någonstans. Landskapen ändras utanför fönstret men det känns inte som om jag kommer vidare. Tröttheten bromsar hela mig. Jag är jättelycklig ! Men så otroligt trött. Som ett täcke som lägger sig över min kropp och tynger ner hela mig. Som ber mig att släppa taget. Säger till mig att slappna av för en stund. Låta mig flyta bort i drömmar. Ber mig att låta fantasin ta över för en stund. Låta kroppen och huvudet vila.

Kramar
//EyMy <3

Vattenkrig på HMC


Hmm.. What can I say ? Vattenkrig på HMC är kul men jaa.. kommit fram till vilken tur det är att jag inte arbetar i mina egna kläder. Han kommer flyta bort imorgon ;)


Varit med Simon i flera dagar nu <3 Känslor som rör sig i kroppen. Känslor jag inte visste fanns. En kärlek jag inte visste om jag skulle få känna. En äkta, sann och framför allt lycklig kärlek. Kärleken är något fint. Det är nu jag förstår allt det där som alla pratat om. Drygt 2 månader och jag är en av de lyckligaste människorna på jorden.

Kramar
//EyMy <3


Falköpings Trumkår i Italien

Bilade ner till Italien för att titta på Trumkåren spela i Italien. Något av det bästa jag har varit med om ! Så många minnen från en vecka och massor som hände. Och nej, det är inte jag som är med, det är min bror.. Vet inte hur jag ska kunna sammanfatta allt så får helt enkelt säga att det var en underbar vecka och att det kommer bilder sen när jag fått dom eftersom jag inte hade någon egen kamera..

Kramar
//EyMy <3


Funkar inte riktigt med rockfluff i den nya frisyren.. Har inte testat än, får se i helgen hur det går :) bild kommer nog :D

RSS 2.0