Den rätta för mig ?

Har funderat på en massa saker idag. Kärlek är nog inte lögn i alla fall. Men felet är att man inte ofta ser den äkta kärleken. Hon kanske var den rätta för dig ? Bara att du inte var den rätta för henne... Kärlek är sanning. Kärlek är fint. Men kärlek sårar. Kärlek finns alltid men bara inte alltid på det sättet man önskar. Kärlek i form av vänskap som man kanske egentligen ville ha till mer.

Men hat ? Ja, en person som man inte älskar eller har älskat orkar man inte hata. Det tar alldeles för mycket energi att hata. Så vad är det som gör att man hatar någon ? Ja, det är ju olika från situation till situation och dessutom beror det ju på hur man fungerar tillsammans. Men det börjar alltid med kärlek. Allting börjar med kärlek. Livet börjar med kärlek. Kärleken från sin mamma. Kanske vill mamma inte ha en. Nej men då är det någon annan som tar hand om en. Man tas upp, tas om hand. Det finns fortfarande kärlek.

Så jag erkänner att jag hade fel... Kärlek finns. Kärleken i sig är alltid bra, men den kan ge både kärlek och sorg. Den kan ge skratt. Gråt. Den kan skapa goda känslor. Onda känslor. Det kan hända så mycket. Det kommer hända mycket. Det hör livet till !

Men...Everything will always start with love <3


Det här var också kärlek på högsta nivå !
Gymnasiets konsert: Music Was My First Love



Spår
Skrivet av: KnaZ

shit va bra skrivet ! tack för det :D

2009-12-09 @ 21:35:32
URL: http://allasknaz.blogg.se/
Skrivet av: Linda

sometimes love sucks sometimes is like the top of the world! tror att den rätte dyker upp för oss när vi slutar leta..... men håller med din text <3 miss you<3

2009-12-09 @ 21:36:21
URL: http://smashintoyou.blogg.se/
Skrivet av: Tobias

tack :D kul att höra!



hoppas din kväll varit bra!

2009-12-09 @ 21:36:59
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

En kommentar till mig - En kommentar till dig ^^

Namn:
Du kommer väl tillbaka ?

E-mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Din kommentar:

Trackback