Ny frisyr

Förslag på bra sidor med frisyrer ?

KnaZ tog ett kort där min frisyr var så jag skulle vilja ha.. Underbara KnaZ ska skicka bilder på såna frisyrer men har ni några tips på hemsidor ?

Kram
//EyMy <3


Snurrande huvud och solsken


Hmm.. lite fel stavning dock..

Huvudet snurrar. Jag stannar och sjunker ner på marken. Känner tyngden på hälarna. Känner det lackade trät under fingrarna. Armarna uppsträckta för att få luft. Blundar för att få karusellen att sluta snurra.


En älskad röst hörs över mitt huvud. Stackars Bex som varit med om samma sak.. Hon hjälper mig att lägga mig ner på golvet. Fötterna mot ribbstolen framför mig. Svettiga hårslingor mot pannan. Jag blundar igen och känner hur andningen börjar gå åt normalt. Hon säger åt mig ett antal gånger att andas med magen. Jag försöker hela tiden. Känner pulsen sakta ner.

Det snurrar fortfarande när jag får hjälp upp. Känner mig rätt hjälplös när Veronica och Bex i princip släpar in mig i omklädningsrummet. Många snälla månniskor som hjälper till.. När världen slutat snurra och andningen är normal tar jag en kall dusch. Fortfarande huvudvärk men jag lever ju... Ingen kör för mig idag inte.


Underbara KnaZ äter med mig efter vi haft idrott. Den stackars tösen mådde inte heller bra. Usch, ingen bra idrottslektion idag. Vi ansträngde oss nog för mycket, får ta det lugnare nästa gång, right ?

Sen lyckades jag på något vis glömma min stora, stora väska i bamba. Hur det gick till vet jag inte riktigt. Fick gå tillbaka igen och hämta den bland allt folk. Ingen vid det bordet som sa något i alla fall... Känner tyngden av remmen över axeln. Spända muskler i ryggen. Svag smärta över skulderbladen men inte så farligt.


Så jag vill tacka alla underbara för dagen ! <3

Händer mer idag ?


Kramar
//EyMy <3

Kärlek och vänner


Fotat av KnaZ <3

En tung värk ligger som ett band över pannan. Blundar och sänker huvudet mot händerna. Känner den dunkande pulsen mot händerna. Tankarna snurrar runt. Frågor med suddiga svar.

Jag tackar tyst för mina underbara vänner. Alla underbara personligheter som finns i min omgivning. Ingen nämnd, ingen glömd... De vet vilka de är !

Jag är glad för alla de underbara. Nya vänner. Nya kontakter. Nya människor som är underbara. Alla är det ! Även om man inte ser det direkt.

Ödet tar en dit man är menad även om man inte vet om det själva. Har man makt att styra över det själv ? Att träffa den människa som man är menad att träffa ?

Vad tror ni ?

Kramar
//EyMy <3

Friluftsdag med KnaZ och Linda !

I onsdags var det friluftsdag så jag och KnaZ och Linda spelade pingis :D Lite flumbilder från den dagen kommer här ! 

 
Inga kommentarer


Crazy ;)


*yay*


I wanna rooock, ROCK !!


Muffinspaus <3


Vill ha den frisyren.. Någon som vill klippa mig ? Var bara extremt fluff då och bra vinkel ! Och nej, jag är inte mobilberoende ! ;)

TACK FÖR EN UNDERBAR DAG :D <3

Skolcafeterian


Taget av KnaZ <3

Sjunker ner på bänken. Lutar huvudet mot teglet bakom. Fler och fler morgontrötta elever droppar in i små grupper i cafeterian. Ett behagligt sorl höjer sig mot taket.

Jag motstår viljan att köpa något. Måste spara... Fyller på LOKA-flaskan med hemma bubblat vatten. Eller ja, skol bubblat.

Mobilen vibrerar i innerfickan på skinnjackan. Känner att jag hoppar till lite. Satt i andra tankar. Tittar ner på de nyinköpta skorna. Det sved i plånboken men det känns bra nu efteråt.

Tittar på klockan och märker att den har sprungit iväg igen. Förstår inte hur tiden kan gå så fort när jag bara låter tankarna vandra. Det är som om människorna jag iaktar tar min tid. Som om de suger ur tiden ur mig och får klockans visare att snurra fortare.

Plockar ner mina prylar i väskan och drar igen dragkedjan. Idrott på g..

Händer hos er idag ?

Kramar
//EyMy <3

LockigtSyster lockade mitt hår... Okej bilden är gammal men jag har bloggtorka, I'm sorry. Be back soon :P

Kramar
//EyMy <3

Stan vs. bynVinden tar tag i mitt hår. Skymmer sikten för en hundradels sekund. Jag höjer en hand för att dra bort det men sänker den igen. Varför försöka hindra naturen ? Jag sluter ögonen och bara känner vinden piskar mitt ansikte. Sätter handen med tumvanten framför munnen och andas när jag får en stark vindpust rakt i ansiktet. Tappar andan för en stund men hittar den genom vanten igen. Känner hårslingorna kittla över ansiktet.

Öppnar ögonen och försöker stryka undan det värsta håret från ansiktet. Tittar ut över berget. De små husen och gårdarna, utslängde som små lådor på en matta. Drar av mig vanten och fingrar fram min smala armbandsklocka. Tiden har sprungit iväg. Ja, utsikten tar min tid.

Jag gillar stan ! Men jag älskar den lilla byn med den mäktiga utsikten...

Bubblor


Katten kan konsten att njuta

Jag sjunker ner på stolen. Betraktar dom som går förbi bakom glasen. Höjer flaskan i en tyst skål. Känner bubblorna riva mot tungan när jag behåller vattnet i munnen en stund. Sväljer och kan känna bubblorna riva mot insidan av halsen. Kyler. Håller flaskan mot pannan och blundar.

Tänker tillbaka på dagen. Soft. Fick ju sitta i en evighet hos tandläkaren men värt det. Hm, sen plugga då. Inte värt besväret...

Haha och gårdagen. Hoppade ut genom klassrumsfönstret för att få ett guldmål för tio kronor. Stackars KaKaOO som skulle betala det. Hon skulle också hoppa. Nu ligger hon med gipsad fot. Känner lite skuld över det...

Kram
//EyMy <3


Våren är här tillsammans med de blåSolen lyser rakt mot mina pilotglasögon. Jag blundar en stund och låter ansiktet värmas. Stannar och bara tittar på människor som går förbi. De ser inte mina ögon där bakom glasen. Jag älskar spegeleffekten... Hoppar på bussen och faller ner på ett tomt säte. Släpper bagen på sätet bredvid. Våren är tillbaka. De blå bussarna är mer blå. Fina och rena. Kanske de kommer hålla tiderna det här året. Det där tror jag inte ens själv på...

Solen glittrar i halsbandet när jag går från busshållplatsen. Musiken dunkar i öronen. Jag vänder ögonen åter mot solen. Luktar på våren...

Bild från igår


Tips mot trötthet

När man blir trött och seg på eftermiddagen. När det håller i sig till kvällen. När man är trött hela tiden, 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan.

Hur botar man det? Vad kan det bero på?

Kramar
//EyMy <3

Skillnaden på kärlek och förälskelseVad är kärlek? Vad är förälskelse? Vad är skillnaden?

"För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång."

Det sa en mycket smart människa som finns i just min omgivning. Det tycker jag är säkra tecken på förälskelse.

Vad är kärlek för dig? Och förälskelse? Är texten ovan kärlek för dig?

Kramar
//EyMy <3

Mörkt rum - mörka tankar

Vaknar mitt i natten. Pannan är blöt och blicken vild. Drömmen glider undan. Varför så rädd på kvällen? Jag är rädd för drömmarna. De glider undan när jag vaknar men jag har en stark känsla i magen. Rädsla men på morgonen är det bara en trötthet kvar. Lite kaffe och de vakna timmarna från inatt drivs undan. Sömnsvårigheter? Ibland.

Kramar
//EyMy <3

RSS 2.0