KRETA !!

Förlåt för att uppdateringen har varit så dålig men har haft lite annat för mig ;)

Och nu försvinner jag en vecka. Ska till Kreta i en vecka gott folk ! :D Miss me ^^ Haha, nej men alla får ha det så bra i försommar-Sverige..

Hasta la vista
//EyMy <3


En kärlek <3Ligger på bordet. Läser samma text om och om igen. Armen som hänger ner bredvid. Revbenen trycks mot bordet. Musiken dunkar i öronen. Tittar runt om mig i det tomma klassrummet. Tomt så när på några underbara personer.
Linda sittande i fönstret. Böckerna på bänken bredvid. Samvetet skaver. Vet att jag borde... Tankarna snurrar iväg. En kärlek. En underbar person. Min fina. En person som är bara min <3


Simon Beifeldt <33

100512Hmm.. En bra men lite lagom seg dag. Funderar och tänker medan jag känner lukten från pizzan i ugnen. Benen som tar emot bordsbenet när jag vrider mig för att sitta rakt. Ett skönt prat runt omkring mig och mäktig musik. Stannar till en stund för att ta in intrycken.


Händerna stannar och jag vet inte riktigt vad som ska komma.. Torka. Tankarna snurrar. Fortare och fortare och fortare. Som en karusell som ökar farten och snurrar fortare och fortare. Hur får man ut dom över tangenterna ? Utan att visa för stor del av sin insida och sina tankar.

Är de accepterade ? Ja men varför inte ? Det finns så mycket som visar att tankarna och känslorna är bra. Något riktigt bra. Men okänt. Okänt kan ju vara både bra och dåligt men det här är bra ! Det är jag övertygad om !


Regnet rinner som tårar nerför rutorna. Någon gråter. Av glädje. Av sorg. Jag lider med dem men tror ändå att det behövs. För att kunna uppleva lycka. Är det så ? Eller har jag fel ?

//EyMy <3

Tunga ögonfransar


Värmen omsluter mig. Känner det mjuka tyget mot mina bara armar. Jag drar upp fötterna på stolen och kryper ihop över knäna. Ögonfransarna tynger ner ögonlocken. Jag känner hur jag sjunker längre och längre ner mot bordet.


En hand på ryggen väcker mig. Jag rycker till och känner huvudet ryckas upp. En röst som säger god morgon. Ont i axlarna. Värken går upp i nacken. Men inte för sömnen. Smärtan fanns där innan. Lutar huvudet mot händerna och försöker få ordning på kroppen. Benet som har somnat. Händerna som är iskalla.

Sätter försiktigt ner fötterna på golvet. Testar styrkan i benen. Testar så jag kan stödja på de bortdomnade benen men vågar inte ställa mig upp. Tankarna har stannat som vatten i en stilla sjö. Jag är för trött. Kan inte koncentrera mig. Orkar inte. Jag tar tag i tankarna senare. Alla känslor som flyger kors och tvärs i rummen.


Konversation. Är det så svårt ? En vän man litar på. Kan man prata om precis allt ? Känslor som man inte vill känna. Tankar man inte borde ha. Skjuter som pilar rakt emot mig. Jag försöker försvara mig. Men ingen har lärt mig hur man försvarar sig mot tanke-pilarna. Pilar av ilska, sorg eller bara ensamhet. Kärlek och glädje. Hur skiljer man på dem ?

Kramar
//EyMy <3

I gotta go back, back, back to school againI gotta go back to school again
 efter nästan en hel vecka hemma. Usch, jag hatar att va sjuk ! Att vara ledig och hemma och att vara sjuk och hemma.


Jag låter fingrarna vila. Tonerna från pianot dör ut. Blicken vilar tomt på papprena. Jag höjer handen. Fingrarna riktar pennan mot blocket. Men stannar upp och bara tittar. Tappade tråden. Sätter pennan i munnen och sätter fingrarna på tangenterna igen. Spelar igen och skyndar mig att skriva innan jag tappar tråden.

Orden rullar ur munnen. Tonerna sjunker och stiger och trycket mot tangenterna ökar. Jag vill inte sluta. Jag vill höra. Det är som om jag står bredvid och bara tittar på. Tonerna fyller rummet. Jag vill inte att det ska sluta. Försöker att inte tänka. Försöker att bara spela. Bara finnas...


Kramar
//EyMy <3


Sittande i solenSolen värmer ryggen. Iskulorna från i vintras har smält undan. Drar upp ärmarna på tröjan och känner hur vinden sveper över mitt varma ansikte. Luggen hänger ner framför ögonen. Funderar på att gå in för att kolla på frisyr-bilderna som KnaZ skickade. Sår lite här och var på händerna. Fråga mig inte, jag vet inte...


Höjer huvudet och tittar på de snart två veckor gamla skorna. Fingrarna stannar upp. Tankarna snurrar runt, runt, runt men kan inte få ut dom på tangentbordet. Ge mig ett piller. Har inte torka men fingrarna har fastnat. Kanske dom har torkat fast på tangenterna. Man tankarna är färska...

Kram
//EyMy <3

Lite så här kanske


RSS 2.0