Lördag med Linda ! <3

Dagen spenderas med Linda <3 ska äta frukost snart sen så ska vi ta tåg till skövde. Buss vidare till Skara och Slöjddetaljer :D Har fått beställningar på lite halsband ju ;)

Sen tillbaka till Skövde och vandra runt där ett tag. Skoj, skoj ^^ kanske kan hitta lite julklappar också ! Men nu ska EyMy snurra vidare för att försöka bli färdig.

Händer hos er idag ?

Kram
//EyMy

Linda ? Jag snodde en bild från dig... ;) <3

Missa bussen + grym kväll

Igår tänkte jag att jag inte skulle skicka iväg ännu ett blogginlägg igår :P i alla fall, höll på att missa bussen igår hem från bästaste Linda <3 Sprang i högklackat från Linda till rese för att hinna med bussen. Trodde att jag missat den men det var en annan buss som pkte förbi. Så märkte när jag nästan va framme att jag visst hann med den. Hade sett fel buss... Bara för att EyMy är bäst när det gäller bussar ^^

Nu är jag i Lindas syrras lägenhet. Följde KnaZ till bussen :P klockrena kommentarer från dom bästa <3

(B2) Linda: Tänk att du håller i två penisar.
(B1) KnaZ: Åh, jag fick upp dom :D

Det vi snackar om är så klart kinapinnar och inget annat... ni trodde väl ändå inte att vi tänkte på något annat ;)

Idioter ! *EyMy arg*

Dagens citat, ett svin

Alla som hört på nyheterna idag vet hur illa många svenska grisbönder behandlar sina djur. Grisarna saknar halm att böka i, har svåra kroppsskador och vadar i sin egen avföring.  Dagens citat kommer från Åke Robertsson,  VD för Svenska djurhälsovården, som inte vill kännas vid dessa brister. Han menar att den bild som målas upp inte är representativ. Och förklaringen lyder;

” Dessa foton är tagna en söndagkväll”

Jamen det förklarar ju allt - djurskyddslagen gäller inte på söndagar! Precis som mänskliga rättigheter bara gäller måndag - fredag mellan 10-18. Under övrig tid får man göra som man vill.

Vad skönt. Då kan vi andas ut.

Skrivet av Underbaraclara


En rolig blogg

Satt och läste skoj bloggar förut. Hamnade då (igen...) på Egoinas mammas blogg ! Hon tipsade om en "ny" blogg. Blev intresserad så klart så jag hoppade in och började läsa.

Presentationen:
Cherin Awad
24 år
Jurist

Mohammed Mohsen
19 år
Icke studerande,
Arbetslös
Wihoo!!

Provocerande, irriterande och engagerande. Två
starka envisa personligheter, med bestämda
åsikter ska samlas under en och samma blogg.
Det här kommer aldrig att funka...


http://cherinomohammed.blogg.se/

Ha det fint !
Kramar
//EyMy <3
Tävling hos Foki !Nu finns det en ny tävling hos Foki ! Priset är ett valfritt smycke från den stora smyckesförsäljningen cocoo.se !

Jag har valt en underbar klocka ! <3 Bjussar på en bild nedanför :) Lycka till för mig ? ^^

Kram kram
//EyMy <3
EyMy ledig :D

Ledig idag. Ska in till skolan senare för körövning. Sen äta och så sitta i f-huset ett tag. Vid tre kommer Linda hem så då ska jag hem till henne :D <3 EyMy längtar ! Sen ska jag med en buss hem igen. Så får vi se vad som händer ikväll :)

Kramar till er alla underbara !
//EyMy <3

Från mamma


Fick denna übersnygga jackan av mamma förra veckan :D Tack, tack, tack ! Kommer från Ellos för er som vill veta ^^

Kramar
//EyMy <3

Förstår fortfarande inte vad kärlek är


Bilden tagen av KnaZ <3

Förlåt men jag gör verkligen inte det. Har liksom ingen vidare bra erfarenhet av det. Kärlek är ett spel. Kärlek är en lögn. Kärlek gör dig ärr för resten av livet. Är det så ? Om inte, hur många gånger ska man behöva slås mot marken innan man inte längre orkar ta sig upp igen.

Han: "Kärlek finns överallt runt omkring dig men på olika sätt"
Jag: "Var är kärleken då när man blir kallad player?"
Han: "Det är avundsjuk kärlek"

Jaha, men hur bra är det då på en skala 1-10 ? Förstår liksom inte meningen. Förlåt att jag är pessimistisk. Jag brukar ju vara positiv, försöka se en ljus sida av allting. Men om ni har något svar på det, kan ni ge mig det då ?

Finns det bra och äkta kärlek ?
Vad är det i så fall ?

Kramar
//EyMy <3

Helgen blir med Linda :D

Men saknar min underbara KnaZ <3 Måste ses snart ! Btw, för alla från Falköping som inte vet så har jag hört ett rykte att Ålle inte alls är på fredag utan på söndag "/ Varför lägger man det på en söndag ?? Men det blir myys med Linda i helgen <3

Nu ska jag få något varmt flytande i magen. Choklad tror jag....mmm...Marabou ;)

Kramar
//EyMy <3

Vaccin mot baconfeber

Jaop, du hörde rätt. Idag ska jag ta vaccinet mot svininfluensan. Så just nu sitter jag i skolan och väntar på att tiden ska gå. Klockan nio ska de börja vaccinera. Önskar nästan att jag ska bli sjuk av det för jag är grymt trött. Vill inte jobba. Vill bara hem nu. Vill bara få vara för mig själv.

Hoppas ni får en bra dag :)
Kramar
//EyMy <3

Det regnar i Kristinehamn

Jag möttes av strålande solsken. Jag lämnar staden som jag börjar tycka mer och mer om. Jag lämnar den och regnet bakom mig. Kristinehamn tar farväl av mig med rinnande tårar.

Men jag kommer tillbaka snart igen, jag lovar ! Jag saknar er redan. Staden. Stämningen. Människorna. Line, Jonas och deras föräldrar. Tack för att ni är underbara och tar emot EyMy. Tar emot mig så självklart. Dörren är öppen. Jag möts av öppna famnar. Det betyder mer än ni kan tänka er.

När jag tittar ut genom bussfönstret hör jag regnet på rutan. Jag kan inte se något längre. Det är mörkt utanför och bilden blir suddig när mina ögon fylls av tårar. Jag lutar huvudet bakåt för en stund. Försöker bli kvitt den envisa huvudvärken. Låter tårarna rinna. Bilder från förra sommaren, bilder från den här helgen. Dom blixtrar förbi i en rasande fart.

Jag blundar. Känner tårarna göra kinderna våta. Men trots detta ler jag. För jag har haft en underbar helg. Jag har kunnat vara helt avslappnad. Jag känner mig hemma direkt trots att jag bara har varit där två gånger.

Det är som om jag inte kan ta in alla intryck. Det känns så rätt men samtidigt på något sätt ofattbart med ett så rent välkomnande hem. Jag gör vad jag vill men vet var gränsen går. Jag känner mig som en gäst men ändå tillhörande. Detta är en känsla som jag älskar. Det gör att jag mår bra !

Så tack för en underbar helg <3 Det betydde otroligt mycket för mig ! <3

Kramar
//EyMy <3


Skulle allra längst bort...


Line ^^ <3


Jonas :)


Datanörd ? :P

Grease igår !!

Var ju som sagt på Grease igår med KaKaOO och Natalie igår :D Det var absolut det bästa jag varit med om i hela mitt 17-åriga liv !! Absolut det bästa som har hänt ! Trots att man inte va med själv... Att se alla där på scenen. Att se Alexander (OPare ;) ) på scenen. Se honom göra ett grymt bra skådespel. Att se honom så otroligt glad. Att se den glädje och energi som han gav till publiken. Det var det mest otroliga jag har varit med om !! <3 Kärlek på det ! När dom körde sista låten stod vi upp och klappade med. Satt längst bak så det gjorde inte så mycket ;)

Efteråt gick vi upp och hälsade på Alex. Massa skoj ju ! :D Sen om han kunde vara underbart jättesnäll och fixa ett program åt oss så vore ju det snällt ;) nej, man ska inte utnyttja kontakterna För mycket ;)

När vi kom ner igen va jag tvungen att sätta mig för att mina ben skakade :P Fick ju värsta energikicken ! Jag lovar att jag var helt nykter :P skulle lätt kunna se den en gång till ;) Det absolut bästa va ju just det att det va någon man kände som spelade huvudrollen <3

Men nu ska jag försöka få något i magen - sitter på bussen mot Kristinehamn !

Kram kram
//EyMy <3

Tack Linda ! <3Tack underbaraste Linda för dagen ! <3 förstod aldrig riktigt hur mycket jag faktiskt hade saknat dig. Men sen jag berättade "min hemlighet" den där lördagen som bara du och KnaZ vet om så har jag saknat att få prata med dig och få flumma runt med dig <3 Vi måste snart dra ihop gänget och festa ! Saknar alla underbara människor som sprider rosa guldkantade hjärtan i mitt liv, i fest som vardag ! <3

11 budord för framgångsrik blogg

Hmm.. frågan är: är det skämt eller allvar ? lite både och gissar jag på :P

Alltså här kommer de ELVA budorden om hur en bra blogg ska göras ;)
Mina älskade vänner !

Mina vänner är mitt liv. Nej, de betyder mycket i mitt liv ! <3 Jag kan klara mig själv men aldrig ensam <3 Ska träffa Linda sen när hon har slutat sin lektion <3 En av mina underbara vänner ! Ni vet, jag finns där när som helst som ni behöver mig. Både i skratt och gråt ! <3 Äkta vänner får man inte för mycket av - att dom är otroligt sällsynta är en annan sak...

Grease på fredag ! EyMy längtar, längtar, längtar <3 Förlåt att jag tjatar om det :P Men då blir det nog svarta skinnbrallor, svarta stövletter, svart t-shirt och skinnjacka. Väldigt svart. Jo, jag vet. Men ska köra rött läppstift till det så det blir nog bra :) vad tror ni ?

Ha en bra dag !
Kramar
//EyMy <3

Var vänlig mot alla
Slut vänskap med få
Skänk hjärtat åt en
Men aldrig åt två

Skara idag !

Jupp, slöjddetaljer <3 Bara för att EyMy var i sjunde himlen. Tack för en underbar dag ! Btw, vill träffa allt älskat folk någon dag. Grease nästa helg med KaKaOO och Nattan :D <3 EyMy är i kind of extas ;) Ska försöka sno med mig mammas kamera så jag kan ta lite kort. Men nu ska jag fixa något gott att dricka :)

Be back tomorrow..
Kramar
//EyMy <3 


Fika i Skara <3 Tack Mamma !


Skara i miniformat


Skara Domkyrka


Tycker inte ketchup har på en kina-restaurang att göra...


Bara för att jag alltid har trott att Brolle hade bruna ögon...

Vad är kärlek ?

Vad är kärlek ? Vad är hat ? Hur äkta kan en känsla vara ? Hur länge kan man bevara en känsla ? Kan kärlek vara för evigt ? Hur vet man att man är kär ? Hur vet man att man älskar någon ? Hur vet man att man hatar någon ?

Hmm... Tror inte någon har svar på alla frågorna och detta är bara några av tankarna som snurrar runt i huvudet, både dag och natt. Vad gör man ? Försöker fokusera. Hitta något att göra. Gömma tankarna. Sen släppa ut dom i friska luften. Får inte stanna inne. Då fastnar de i taket. Sen sjunker de tillbaka som droppar. Som ånga som kallnar. De droppar tillbaka ner över mig som ett regn av tankar jag trodde jag hade släppt. Tankar som jag trodde att jag hade släppt ut genom fönstret.

Den där kvällen när jag satt på fönsterbrädan som egentligen inte håller att sitta på. När jag ser ut genom ett randigt fönster. Ett fönster som blivit randigt av regnet utanför. När en galen tanke snurrar upp i huvudet. Jag öppnar fönstret och dinglar med benen över fönsterkarmen. Jag lutar mig lagom långt ut över kanten. Lagom för att inte ramla ut. Men lagom för att kunna se asfalten alldeles för många meter ner. Jag sitter där en stund. Funderar ett tag. Tror att jag släpper ut tankarna genom fönstret. Ut i den regniga luften. Men tankarna är tunga. De är stora. De fastnar på vägen ut i den vita fönsterkarmen. Plötsligt sveper en kall, kylig, blöt vind förbi mig och drar in tankarna in i rummet igen. Jag ser dom inte. Känner dom inte. Känner bara den kyliga vinden mot min kind. Tankarna flyter med vinden upp och fastnar som en hinna i taklampan.

Jag känner kylan krypa längre in under kläderna. Är det inbillade känslor ? Nej, det är vinden som sveper in genom fönstret. Jag sitter och huttrar med benen dinglande för många meter över marken. Tänk om vinden tar mig med sig ut igen...

Jag drar mig långsamt bakåt. Drar in benen genom fönstret. Sätter mig till rätta med ryggen mot väggen. Sittande på fönsterbrädan. Den som egentligen inte håller att sitta på. Jag låter fönstret stå öppet. Varför stänga ? Jag sitter fortfarande med en stark illusion om att vinden för med sig tankarna ut igen på sin väg tillbaka till grå moln.

Men de hänger som ljusa dimmiga tyger i taget. Vävda av spindeltråd. De hänger där. Det är bara vissa som kan se dom. De ser de gråa tygerna. De frågar mig varför jag har gråa tyger i taget. Tyger som bara syns på kvällen när mörkret smyger sig in genom fönstret.

En kväll när jag ligger i min säng är det något som håller mig vaken. Jag känner något blött mot handen som ligger tryckt mot väggen. För att skydda. För att visa att jag har något starkt och stadigt bredvid mig. Jag drar handen över kinden men då är det blöta borta. Vart tog det vägen ? Det rinner nerför väggarna. Tankarna har inte funnits i mitt huvud på ett par dagar. De har kallnat. Nu rinner de från taket. Ner över vägarna. Över handen som söker styrka och säkerhet. Men när jag lyfter handen är det borta. Jag lägger den andra handen mot väggen och väntar spänt igen. Där är det blöta igen. Jag övertalar mig själv att jag inbillar mig. Jag lägger händerna under min ena kind. Intalar dig att väggen kommer stå stadig när jag vaknar nästa morgon. Men nu är det för sent. Tankedropparna kryper in i min hud igen. Tränger sig in i mitt huvud. Får mig att börja fundera igen.

Det finns en anledning till att man kan få promenad rekommenderat som medicin...


Kramar
//EyMy <3


Trött och seg dag

Släpade mig ur sängen i morse strax efter fem och tog något som låg bredvid sängen. Det visade sig att det blev ett par stuprör och en stor grå polotröja... Hmm, brukar ju inte ha den utanför huset. Men men, vem bryr sig. Ingen (som jag känner) ska ju se mig ändå.

Utanpå det blev det en varianten större skinnjacka som går ihop nedanför midjan, så döljde ändå tröjan. När jag kom ut i köket så såg jag att klockan hade sprungit. Så slängde i mig lite yoghurt och lite juice. Saknade mitt kaffe men det fick jag ta igen senare ;) Inte bra att äta lite, hungrug ju ! Men men..

Sen efter praktiken så stod jag och pratade om svininfluensan vilket gjorde att jag missade bussen hem. Jippie ! Inte någonstans.. En halvtimme senare kom jag med en buss hem. Satt på bussen och läste Glamour, dagens höjdpunkt <3

Nu sitter jag och funderar på att fixa varm choklad och krypa ner framför teven. Ska även försöka planera lite julklappar för att se så jag säkert kan köpa den underbara blå saken. <3

Ha en fin kväll - Du förtjänar det !

Kramar
//EyMy <3

När du är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd...


Hos farbror !

Sitter hemma hos farbror nu :) Har praktik i 6 veckor. Och EyMy börjar inte förrän 14.45 idag *yay* Så får skjuts sen av honom till mamma. Plocka ihop mig lite där och sen med buss till Falköping. Så det blir bra :)

Annars händer inte så mycket. Får ju lön från jobbet på höstlovet i slutet av november och har bestämt mig för att köpa den där klänningen i alla fall.

Ha en fin dag tills EyMy kommer tillbaka !
Kramar från mig
//EyMy <3

Me on fathersday

Tycks ?
Den här klänningenKan det passa någon som mig ? Har blå ögon så är lite rädd att det ska "ta ner" färgen i ögonen. Och långt brunt hår som ni ser i headern. Och med höga svarta klackar till. Kan det vara något ? EyMy is ready for party ;) Hmm.. det finns visst en hake.. Jag äger inte klänningen än x) haha :P

Stora kramar till er
//EyMy <3

Grattis på farsdag !

Grattis till alla er som får hedras den här dagen ! En pappa är värd att hyllas, älskas och bli respekterad. Kom ihåg det <3 Sen att jag tycker att min pappa är bästa pappan i världen det är ju en annan sak ;) En person som respekterar mig för den jag är. Kanske inte alltid gör och säger det jag vill. Kanske vet för mycket. Kanske förstår för lite. Men han är fortfarande min pappa. Och jag älskar honom för den han är. För att han finns i mitt liv. För att han bryr sig om mig.

Sen vill jag tacka bästaste Tobbe och Linda för dagen igår !

Stora kramar till er från mig !
Kramar
//EyMy <3

Välkommen till min nya blogg!

Japp, här kommer en ny tjej in :) En mix av rocker och balladmänniska på insidan. Syns nog inte alltid utåt men är (enligt vissa av mina underbara vänner) en rocker med attityd på rätt ställe. Är trots detta även en väldigt romantisk människa. Mycket kärlek finns i mitt hjärta, dock inte som jag delar ut till alla... Ett förtroende är något man förtjänar. Men är en människa som gillar mys och värme och ljuv musik. Nästa dag kanske jag står i klackar, skinn och läder med stort fluff och dunkar rock på alldeles för många decibel..

Well, kom gärna tillbaka och lämna gärna ett spår bland kommentarerna. Allt betyder :)

Kramar från mig
//EyMy <3

RSS 2.0